Onsdag

Vad det snöar ute! Visst är det fantastiskt! Kan inte minnas när det var sånhär riktig vinter sist, inte här i Småland i alla fall. Känns som om hela världen ligger inbäddad i en kokong och det är liksom ingen hejd på mysighetsfaktorn här inifrån. Fullständigt livsfarligt bara med tanken på all varm choklad…

Och vilken tjejkväll vi hade igår. Om ni föreställer er en riktigt klyschig tjejfilm med hämtmat, vitt vin, manikyr, oändligt många nagellacksfärger och högljudda fnitter runt runda bordet så har ni mig och mina vänner. Avslutade kvällen med ännu mer fnitter på PM. Just det här kommer jag sakna i vår, opretantiösa kvällar utan barriärer, gränser och med det bästa av allt, ärliga råd som kommer från människor som känner dig bäst. Det behövs ingen förklaring om vem vi träffar, vem den personen är, när vi träffas eller hur vi träffas. Eller varför vi träffas. Sov hemma hos Elin inatt och idag blev det mysig långfrukost därhemma.

Lugnet har lagt sig över ett snötäckt Norratorp, vi är nästan insnöade härute. Jag ska fortsätta packa och rensa inför flytten. Sådär kul, men vad gör man inte för en ny destination! Hur firar ni trettondagen?

Advertisements

Leave a comment

Filed under Januari 2010

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s