Relationernas nr 3

Funderar lite kring det där med hur människor kommer och går i våra liv, något som varit en tanke jag vridit och vänt på dagligen under hösten. Pratade med Elouise i Dubai tidigt i augusti om relationer och hur de kan skilja sig åt och varför vissa bara uppstår, det där med öde, rätt plats & rätt tid. Så sa hon att människor tar tid och plats i ditt liv av tre anledningar, for a reason, season or a lifetime.
1) For a reason: för att de har en uppgift att fylla under en tid. Tanken är inte att de ska stanna för länge men just där och då behöver du dem. När de sedan försvinner kan det naturligtvis vara smärtsamt men de har gjort sitt. Antingen lämnar de ditt liv genom att ta avstånd eller går de bort.

2) For a season: för att få dig att lära, växa eller uppleva, men endast för en kort period. Upplevelsen leder till ny insikt om dig själv.

3) For a lifetime: lifetime relationships teach your lifetime lessons. Needless to say more. Annat än att det är vad vi alla letar efter så passionerat.

Tycker att ovanstående tre, reason, season and lifetime, är en befriande tanke. Om vi kan ha detta i åtanke när vi blir sårade eller sårar eller undrar över ödet är det enklare att acceptera och förstå varför vissa saker sker.

Vad tycker ni? Håller ni med mig?

Advertisements

Leave a comment

Filed under Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s